Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet ekskl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

BETALING
Medlemmet modtager en elektronisk faktura, som skal betales i løbet af 30 dage.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering på mail for betaling via MobilePay.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemskab
Ønsker du ikke længere at være medlem af Hundested Tennisklub, kan du oppe i højre hjørne vælge "Udmeldelse". I forbindelse med udmeldelse vil betalt kontingent ikke blive refunderet. Du vil efter udmeldelse ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ingen fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Dog kan du klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Hundested Tennisklub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling og/eller hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller foreningssystemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.

CVR 76098212