Nyt fra Hundested Tennisklub

9. november 2022 09:06 , af Ole Munk
FÆLLES ARBEJDSDAG LØRDAG DEN 12.NOVEMBER

På lørdag mødes vi kl 9.30 for at trimme anlæg og klubhus inden vinteren sætter ind. Da det jo kan have lange udsigter, har vi besluttet at lade fire baner stå åbne for fortsat spil.
Vi håber på stort fremmøde til arbejdsdagen – meteorologerne lover godt vejr – og man er naturligvis velkommen uanset om man har tilmeldt sig eller ej.
Vi regner med at være færdige kl 12, hvor der vil blive stillet lidt spiseligt på bordet (drikkevarerne kommer allerede frem 9.30), og Louis overrækker præmier til vinderne af årets tirsdagsturnering. Det bliver festligt!

INDENDØRS TENNIS

Der er stadig tre ledige tider i Storebjerghallen: Fredag kl 18-20 samt lørdag kl 8-10 og 12-14. Prisen er 1500 kr pr bane for hele vintersæsonen.
Interesserede bedes henvende sig til Peter på telefon 4042 2820 eller mail senest 20.11.

JUNIORTRÆNING

Philip Avnstrøm fortsætter med at træne klubbens ungdom, nu i Storebjerghallen hver fredag kl 17-18.
Interesserede kan ringe på 3121 0866 eller sende en mail.

HUNDESTED-BÅSTAD

Traditionen tro havde vi besøg af vores venner fra Båstad-Malens Tennisklub lørdag den 27. august. Selvom vejret drillede lidt, blev det en fin dag med masser af god tennis. Stor tak til Ann-Charlotte for et vellykket arrangement!
Der er returmøde i Båstad i weekenden 17-19. marts 2023. Interesserede kan henvende sig til Ann-Charlotte på telefon 6165 7338 eller sende en mail.

PADEL-PLANER

Vi har planer om at erstatte en af klubbens seks tennisbaner (formentlig bane 5) med en udendørs padelbane. Bestyrelsen har derfor nedsat en arbejdsgruppe, der har kastet sig over alle de praktiske udfordringer omkring anlægsarbejdet – herunder ikke mindst mulighederne for at finansiere det. Etablering af en padelbane vil beløbe sig til ca. 600.000 kr., og foreløbig har tennisklubben fået tilsagn om en fjerdedel heraf i form af 150.000 kr. fra Idrætspuljen i Halsnæs Kommune.
Vi håber på, at den nye padelbane vil kunne etableres i første halvår af 2023. Det vil i så fald blive den første padelbane i Halsnæs Kommune.
Der er imidlertid stadig finansieringen at arbejde med. Klubben er lige nu i gang med at søge fondsmidler, men opfordrer også lokale interesserede – virksomheder såvel som private – til at støtte projektet, som blev omtalt i Halsnæs Avis den 26. oktober (se vedhæftede udklip).

FITNESSREDSKABER VED HUNDESTEDHALLEN

Tennisklubben står som tovholder for dette projekt, som er et samarbejde mellem Hundested Skole og en lang række af byens foreninger: ÆldreSagen, fodbold, håndbold, gymnastik, rugby, badminton og tennis.
Det nye anlæg bliver indviet lørdag den 19.11. kl 10. Alle er velkomne!

MØDEREFERATER

Alle referater fra klubbens bestyrelsesmøder kan læses på hjemmesiden, men vil ikke længere blive sendt ud med mail. I stedet kommer de vigtigste meddelelser i kort form som her.

Vedhæftede filer