Nyt fra Hundested Tennisklub

10. marts 2023 11:23 , af Ole Munk

At spille tennis er måske ikke det første der falder en ind, hvis man beser anlægget i disse dage. Men snart skinner forårssolen igen, og med Kaj og Peter som flittige og samvittighedsfulde banerøgtere vil det næppe vare længe før mandag og fredag formiddag igen er faste holdepunkter i tenniskalenderen. Indtil da må vi nøjes med at glæde os over en række gode nyheder:

• Der er indkøbt ny opvaskemaskine til klubhuset. Stor tak til Michael for at installere den – og for i det hele taget at afhjælpe diverse elektriske udfordringer!

• Arbejdet med at etablere en padelbane skrider planmæssigt frem, og selv om økonomien endnu ikke er faldet helt på plads, har vi fortsat håb om at få banen spilleklar til sommerferien. Mere om dette på generalforsamlingen lørdag den 22. april kl 13.

• Der er 14 tilmeldte til tennisturen næste weekend (17.-19. marts), hvor vi skal møde Båstad-Malen Tennisklub i deres flotte indendørsanlæg. Denne gang stiller Hundested med et ultrastærkt hold, så vi håber på endelig at kunne bryde BMTKs hjemmebanedominans. Uanset hvad skal det nok blive hyggeligt. Stor tak til Ann-Charlotte for at varetage kontakten med BMTK og sørge for forplejning på turen.

 • Der er fortsat ledige pladser til årets tirsdagsturnering. Alle medlemmer er velkomne til at deltage! Læs om arrangementet og tilmeld dig her.

Vi holder fælles arbejdsdag i klubben lørdag formiddag 22. april fra kl. 9.30-12. Kl. 13 afholdes den årlige generalforsamling i/ved klubhuset.

• Hundested Tennisklub har været tovholder på projektet med fitnessredskaber ved Hundestedhallen. Der vil være en kort introduktion til de forskellige redskaber tirsdag 21. marts kl. 18-21 i hallens cafeteria, hvor der også vil blive serveret smørrebrød med tilhørende drikkevarer. Deltagelse er gratis. Tilmelding til Peter Rohde på peterandreasrohde@gmail.com eller 4042 2820.