Nyt fra bestyrelsen

20. december 2023 11:17 , af Ole Munk
Padelbanen er forsinket

Først kom vintervejret i vejen, og nu er der kludder i leveringen. Her ved årets udgang er klubbens padelprojekt rendt ind i lidt modgang, så vi må desværre konstatere at banen ikke kan etableres, eller ihvertfald ikke gøres klar til spil, før til foråret når temperaturerne kommer tilstrækkeligt op til at underlaget vil kunne limes fast.

I ventetiden kan vi glæde os over at vejret – og lysanlægget – igen tillader tennis på bane 1 (tak til Kaj og Peter for at tromle og trimme) og 2, der er en fornøjelse at spille på i denne tid. Der er 50+tennis hver mandag og fredag fra klokken 10 … dog ikke juledag og nytårsdag, og forudsat at det hverken regner, sner eller stormer.

Juniortræning

Klubbens ungdom er rykket indendørs i Storebjerghallen og bliver trænet af Philip Avnstrøm hver fredag fra klokken 17 til 18. Philip kan kontaktes på mail for nærmere information.

Klubhuset

Hanne Bjergsted har ansvaret for at der er hvad der skal være i køkken, toiletter og baderum – og beder om at man giver hende besked på telefon 5189 6476, hvis man konstaterer at der er noget der mangler.

Forårsklargøring og generalforsamling

Der bliver forårsklargøring lørdag den 6. april 2024 med efterfølgende generalforsamling. Nærmere information følger.

God jul

Bestyrelsen siger tak for uvurderlig støtte, opbakning og hjælp i 2023 – og ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt nytår!