Padelprojektet skrider frem

27. september 2023 11:27 , af Ole Munk

HP Tennis, som også anlagde vores helårsbane sidste år, er i fuld gang med at lægge grunden til den kommende padelbane ved siden af klubhuset.
I næste uge støber de fundamentet, og så mangler vi kun selve banen, som bliver købt hos MaxPlay – blandt andet med de midler, som en stor gruppe medlemmer har tilvejebragt ved at betale kontingent forud for de næste tre år.

Endnu en gang stor tak for hjælpen – og er du blandt de få, der har ytret ønske om at støtte men endnu ikke nået at betale, kan det nås endnu!
Du kan overføre de 3000 kroner til konto 1551 / 3573039602 eller på MobilePay til 419911.

Husk at melde dig til næste års tirsdagsturnering her eller på opslagstavlen i klubhuset. Nogle deltagere har givet udtryk for at det kunne være hårdt at spille to kampe på en aften. Derfor bliver det i 2024 muligt for to deltagere at deles om en plads, så hver spiller kun skal spille én doublekamp hver gang.

Og så vil vi minde om den fælles arbejdsdag lørdag 4. november kl 9.30, hvor vi skal gøre anlægget klart til vinteren. Efter 2-3 timers arbejde (afhængigt af hvor mange der møder op) vil der blive budt på en let anretning. Arrangementet slutter med overrækkelse af præmier til vinderne af årets tirsdagsturnering og Onsdag Open. Vel mødt!