Nyt om padelbanen / Tur til Båstad / Rengøringshjælp søges

6. februar 2024 19:55 , af Ole Munk

NYT OM PADELBANEN

Efter en del bump på vejen, forårsaget dels af vintervejret og dels af kludder i leverancerne, er etableringen af klubbens nye padelbane gået ind i sin afsluttende fase. Alle dele er nu leveret og på plads, Peter og Kaj har været i Ryparken for at aflure hvordan delene skal sættes sammen, i weekenden gik Kaj og Jes i gang med at rejse stolperne, og i løbet af denne uge har endnu flere givet en hånd med. Det er skønt at klubben har så engagerede medlemmer, men vi kan bruge meget mere hjælp. Ring til Peter på 4042 2820, hvis du har lyst og tid.

LEDIGE PLADSER PÅ BÅSTADTUREN

I weekenden 15.-17. marts tager vi til Båstad for at forsvare klubbens farver på Båstad-Malens flotte indendørsbaner. Foreløbig har 10 fra Hundested givet tilsagn om at deltage, men hvis vi skal matche de stærke veteraner fra Båstad får vi nok brug for flere kræfter. Alle detaljer om turen kan du få fra Ann-Charlotte på 6025 2782 eller mail.

RENGØRINGSHJÆLP SØGES

Vores søde rengøringshjælp Josefine har fået så travlt med gymnasiet, at hun bliver nødt til at stoppe med arbejdet. Derfor leder vi efter hendes afløser. Hvis du er interesseret eller kender en, så ring eller skriv til Ole på 4020 3910. Det er hver fjortende dag i vinterhalvåret og en gang om ugen i sæsonen, og jobbet kan klares på en lille times tid.

ARBEJDSDAG OG GENERALFORSAMLING

Sæt kryds i kalenderen ved lørdag den 6. april 2024, hvor vi holder fælles arbejdsdag med efterfølgende generalforsamling. Nærmere information følger.