Du er her: Ungdomssiden

Sæson 2018

Brugernavn   Kodeord
 Husk mig på denne computer

Glemt dit kodeord?

Ungdomssiden

Velkommen til sommer sæson

Udendørs træningen for alle junior spillerne foregår hver onsdag fra kl 16.00- 17.30.

Nyt i år for ungdomsspillerne

Der vil blive tildelt tider til hver spiller og træningen planlægges efter spille niveau og alder. Vi vælger at dele træningstiden op, da vi har lyttet til ønsker fra spillere om at dele det op. Klubben ønsker at styrke og målrette træningen, så hver spiller får mest muligt ud af sin indsats til træningen.
Der vil fortsat være fællesspil uden træner i mellemtiderne fra kl.16.00 til 17.30. Det betyder, at hver spiller kan træne og spille til det bliver deres træningstid.
Det betyder, at du som spiller må gøre en aktiv indsats for at få træning, møde op med dit udstyr klar til brug og dine sko, som du kan bevæge dig hurtigt med. Skoene skal have en bund, som ikke kradser banen op.

Træningstid skal du tilvælge og betale for

Klubben forlanger et særskilt beløb for træningstiden.
Det betyder, at du skal betale for din træningstid ud over dit kontingent, som et tilvalg til dit kontingent. Klubben tilbyder fortsat, at du må prøve at spille 3 gange før du melder dig ind i klubben. Du kan først få træningstid, når du har tilvalgt og betalt for den.
Du kan spille hele ugen på alle tider, du skal bare booke en bane i klubhuset eller møde op med dit udstyr og spille på en ledig bane.

Kontingent og beløb for træningstid for juniorer

Hvis du har én af dine forældre eller bedsteforældre som medlem af klubben til at give dig familierabat, vil kontingentet for junior spillere være 0,- kr. Hvis det ikke er tilfældet er kontingentet 250,- kr.

Ønsker du at modtage træning, skal der betales kr. 450,-

Tennis hilsen
Træner teamet
Ann Charlotte og Frederik

Hvem er vi?

Vi er en lille hyggelig klub med mange aktiviteter både sommer og vinter. Klubben er medlemmernes egen klub. Det betyder at når du færdes i klubben har du pligt til at passe godt på den. Du kan faktisk blive bortvist, hvis du gør dig skyldig i grov ødelæggelse af baner, anlæg eller klubhuset.

Vi har 6 grusbaner og en slåmur. Klubben har en bestyrelse på syv medlemmer og fire aktive udvalg. Ungdomsudvalget har bl.a. ansvaret for træning, turneringer og aktiviteter uden for og i klubben. Du kan henvende dig til udvalget, hvis du får behov for det i løbet af sæsonen.

Træning

Vi træner hver onsdag fra kl. 16.00 til kl. 17.30.  I det tidsrum vil der være en uddannet træner til rådighed på banerne. Du må være her i hele tidsrummet. Du vil blive trænet ca. en time hver gang. Træneren fordeler tiden imellem spillerne på retfærdig vis. Resten af tiden skal bruges til at spille og øve sig.

Kontingent

Det koster 250 kr. for unge under 24 år, og kr. 450 for træning -  Kontingentet gælder for en sommersæson. Kontingentet skal først betales efter 3. træningstime for nye medlemmer. Gamle medlemmer betaler senest 30. april. Udnyt familie kontingentet, som du kan læse mere om på siden 'Bliv medlem'.

Opslagstavlen

Den er vigtig, hvis du vil deltage i arrangementer. Du vil også få sedler til træning om tennis arrangementer.

Kontakt personer.

Ungdomsudvalget:

Ann Charlotte Andersen
4793 7338 el. 6165 7338
Mail: htkformand@outlook.dk

« næste:Klubbens aktiviteter »