Du er her: Ungdomssiden

Info fra bestyrelsen - juni 2020

Ungdomssiden

Velkommen til sommer sæson 2020

Træning skal du tilvælge og betale for

Klubben tilbyder selvbetalt træning.
Det betyder, at du skal betale for din træning ud over dit kontingent.  Du kan booke træning ved at kontakte træner teamet. Der afregnes direkte med træneren og beløbet afhænger af deltager antallet. Klubben tilbyder træning for begynder, let øvede og øvede.

Voksne kan også booke træning i de tre kategorier begynder, let øvet og øvet.

Klubben tilbyder fortsat, at du må prøve at spille 3 gange før du melder dig ind i klubben. Du kan spille hele ugen på alle tider, du skal bare booke en bane i klubhuset eller møde op med dit udstyr og spille på en ledig bane.

Klubhuset og banerne er aflåst og skal aflåses igen erfter brug.

Køb en nøgle til klubben for 40,- kontakt en fra bestyrelsen eller spørg i klubben når du er der.

Kontingent for Ungdom

Hvis du har én af dine forældre eller bedsteforældre som medlem af klubben til at give dig familierabat, vil kontingentet for junior spillere være 0,- kr. Hvis det ikke er tilfældet er kontingentet 200,- kr.

Prisen for træning aftales med trænerne.

Hvem er vi HTK

Vi er en lille hyggelig klub med mange aktiviteter både sommer og vinter. Klubben er medlemmernes egen klub. Det betyder at når du færdes i klubben har du pligt til at passe godt på den. Du kan faktisk blive bortvist, hvis du gør dig skyldig i grov ødelæggelse af baner, anlæg eller klubhuset.

Vi har 6 grusbaner og en slåmur. Klubben har en bestyrelse på 5 medlemmer. Du kan henvende dit til træner teamet hvis du har spørgsmål eller en aktivitet du har lyst vi hjælper dig igang med.

Træning

Du kontakter en fra træner teamet og aftaler hvornår vi skal træne. Det er en god ide at

være flere til træning. Du er velkommen til at tage en kammerat med.

Kontingent

Det koster 200 kr. for unge under 24 år,  -  Kontingentet gælder for en sommersæson. Kontingentet skal være betalt før du kan få træning.

Du kan også få træning,som gæst i klubben, ved at betale bane leje på 150,-/time og afregene med træneren.

Benyt klubbens tilbud om familie kontingentet, som du kan læse mere om på siden 'Bliv medlem'.

Opslagstavlen og Facebook.

Kik ind på klubben facebook side og se efter arrangementer og tilbud om aktiviteter

Tennis hilsen
Træner teamet