Du er her: Klubbens aktiviteter » Udfordringslisten

Kære medlem,

Så er vi klar til at tage fat på udendørssæsonen 2017 i tennisklubben.

Fra generalforsamlingen kan nævnes:

Michael og Majbritt stopper i bestyrelsen
Joan og Hans er valgt ind
Kontingentet er hævet med kr. 50,- – til 950,- for seniorspillere
Juniortræning bliver ”selvfinansieret ”

Hundested tennisklub, formandens beretning 2016

Jeg har valgt at trække mig som formand efter 5 år og mener at der må nye kræfter til.
Det har intet at gøre med min modermærkekræft, hvor jeg er blevet frikendt og
bliver checket en gang hver halve år.

Jeg vil gerne sige tak til bestyrelsen og medlemmerne for opbakning igennem årerne, selvom vi ikke altid har været enige.

Tusind tak for gaven jeg fik i efteråret, familien har hjulpet mig med at udrydde den.

Som bekendt troet vi at kommunen ville hjælpe os, men vi har desværre fået afslag på yderligere renovering.

Kommune valg.

HUSK i år er der valg til byrådet, så tænk på hvor du sætter dit kryds. Om det er en politiker som vil hjælpe bredde-idrætten eller kun de populære sportgrene som fodbold. Jeg har prøvet at få dem i tale, hvor jeg bl.a. ønske at se en fordelingsnøgle i forhold til hvad hver medlem fik i hver klub. Men de er tavse som en øster. Så mød op når der er valgmøder og spørg dem, hvorfor der er denne forskel. Eks. vanding af fodboldbaner er gratis for dem som spiller fodbold, men vi skal selv betale for vanding af tennis-baner.

Renovering af klubhus.
Tak til dem som har hjulpet med at få renoveret vores klubhus, selvom vi har en del endnu som skal laves. Men man kan da se der sker noget.

Medlemstallet(103) er igen, igen faldet. Så jeg håber den nye bestyrelse kan få vendt skuden og få lokket flere medlemmer ind i folden. Men I skal også hjælpe til og gøre reklame for vores dejlige klub.

Træning
tusind tak igen til Frederik for junior og senior-træning. Bestyrelsen har endnu ikke besluttet om klubben skal give tilskud eller om det skal betales helt af dem som får træning. Men de kommer med en plan.

Båstad
var på besøg i efteråret og vi fik lejlighed for ca. et måned siden til at møde dem indendørs i Båstad. Tak til Ann-Charlotte for at arrangerer vores møde med Båstad.

Ild-sjælene
skal igen have stor ros for TorsdagsMix, Tirsdag-turn. Valgturnering, DTVturn. DGI, Golden Age og +40, Det bringer stadig liv i vores klubben og gør at vi er noget unik i forhold til mange andre klubber. Håber de stadig har masser af energi til den kommende sæson. Tusinde tak til Susanne, Ole/Sussie, Kjeld/Hanne, og Joan.

Halsnæs-mesterskab.

Igen fik vi afviklet mesterskaberne, hvor vi havde en dejlig dag med masser af tennis.

Håber den nye bestyrelse forsætter med ’traditionen’.

Til slut vil jeg opfodre medlemmerne til at slutte op om vores aktiviteter og bruge tennisbanerne og klubhuset for den kommende sæson. Spil tennis først og hyg jeg bagefter med en øl/kaffe. En anden mulighed vil være at blive og spise jeres medbragte mad. Jeg tror at hvis klubben skal overleve, skal vi blive endnu bedre til at ’hygge’ os, og når det rygtes kommer der helt sikker flere medlemmer.

Liste over opgaver – til medlemmerne

Bestyrelsen vil gerne opfordre til at alle medlemmer, er med til at hjælpe med at holde klubhuset og områderne omkring - vi har listet en del opgaver herunder, du kan sikkert finde på flere.
Hvis alle ”bare” bruger 15-30 min på oprydning mm. – ville det være fantastisk!

Vi har i år igen rengøring!

Oprydning efter sig
baderum – filt - maling
vaske vinduer
vande baner
slå græs
male vinduer
male gavle mm.
klippe grønt
tømme opvasker
sætte i opvasker
feje gulv

Det er også blevet tid til indbetaling af kontingent og husk at betale senest d. 5. maj 2017

Der er forskellige muligheder for at betale:
· Betal via netbank - bankkonto 1551 3573039602 (husk oplysninger på indbetalingen)
· Betal på posthuset på giro 8 26 81 34 (husk oplysninger på kortet)

HUSK AT NOTERE NAVN OG MEDLEMSNR PÅ INDBETALINGEN!! Vigtigt

Bemærk at kontingentet er hævet med 50,- for seniorspillere!

KONTINGENTSATSER 2017 Udendørs:
· Senior over 24 år kr. 950
· Ungdom under 25 år kr. 200
· Passiv kr. 115
· Familierabat kr. 900 - Gælder for 1 senior og børn/børnebørn - max. 3 børn.
Det behøver ikke at være børn i familien.
· Træning junior/ kr. 450 - Træningen bliver niveau-opdelt.

Bemærk den fordelagtige familierabat, som giver de unge en god mulighed for at spille tennis i HTK.

Vi ses på banerne.

Hundested Tennisklub
www.hundestedtennisklub.dk

Brugernavn   Kodeord
 Husk mig på denne computer

Glemt dit kodeord?

Listen er lavet så vi kan komme til at spille med flere forskellige spillere - kontaktperson Poul Branick 40 64 71 33

Reglerne er:

Man kan udfordre op til 3 pladser frem, vinder udfordreren rykkes eksempelvis tre pladser op, taber man bliver man stående. Den udfordrede bliver stående hvis der vindes, tabes der rykkes en plads ned

Nye spillere kan udfordre en hvilken som helst spiller på ranglisten, taber udfordreren indplaceres vedkomne nederst, vindes kampen rykkes den udfordrede en plads ned og udfordreren ind på den tabtes plads

Man skal tage imod en udfordring, nægter man betragtes det som et nederlag.

Man skal have afviklet udfordringskampen hurtigst muligt og inden for 10 dage.

Man skal skrive udfordringskampen op på resultatlisten med hvilken dato/tid kampen spilles

Man skriver efter kampen resultatet på resultatlisten

Man rykker selv rundt på navneskiltene efter en udfordringskamp

Hvis der nogen der har ideer til ændring af reglerne, hører vi meget gerne fra jer.

Vi syntes at ranglisten er en god ide, netop fordi man får spillet kampe på tværs af medlemmerne, man har lidt og kæmpe for, så følg op på ideen og meld dig til.

« forrige: Valgturnering næste:Indendørstennis »