Du er her: Lej en tennisbane

Sæson 2018

Brugernavn   Kodeord
 Husk mig på denne computer

Glemt dit kodeord?

Leje af tennisbane.

Hundested Tennisklub råder over 6 velplejede tennisbaner og et dejligt klubhus, der ligger i et roligt område med smukke omgivelser og Ullerup Skov lige ved siden af anlægget.

Ønsker man at leje en af disse baner, udfylder man en konvolut i tennisklubben, hvor man skriver navn, dato, tidsrum og vedlægger penge for det antal timer man har lejet banen og lægger konvolutten i postkassen.

Husk også at skrive i klubben's bookingskalender, som ligger i klubhuset.

For det meste er der altid ledige baner til leje, men der kan dog være stævner/turneringer, hvor man ikke kan leje en bane. Men check i aktivitetskalenderen.

Hvis der skal bruges mange baner på en gang, er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen for at få et tilbud.

Priser for 2018:

Medlem med gæst(er).

50 kr./time pr. bane - dog max. 5 gange pr. sæson. Derefter 150 kr./time pr. bane.

Øvrige gæster:

150 kr./time pr. bane.

« forrige: Leje af klubhus næste:Find vej »