Du er her: Lej en tennisbane

Info fra bestyrelsen

Hundested tennisklub - Referater 2020/2021

Leje af tennisbane.

Hundested Tennisklub råder over 6 velplejede tennisbaner og et dejligt klubhus, der ligger i et roligt område med smukke omgivelser og Ullerup Skov lige ved siden af anlægget. Klubbens adresse er Vindås 1, 3390 Hundested

I sommersæsonen vil bane 1-4 blive forbeholdt medlemmer, således at gæstespillere skal benytte bane 5 og/eller 6 – og kun mod betaling.

Der bliver opsat en nøgleboks med kode ved døren til bane 5 og 6. Som banelejerne får adgang til.

Det koster 150,-/ time at leje en bane. Leje en bane max 5. gange på sæson eller bliv medlem.

Det koster 50,- pr. Gæst at spille med klubmedlemmer. Tilladt max 5 gange pr. Sæson.

Ønsker du at leje en bane, skal du betale på mobilpay 419 911 - husk at skrive "baneleje"

For det meste er der altid ledige baner til leje, men der kan dog være stævner/turneringer, hvor man ikke kan leje en bane.

Hvis der skal bruges flere baner på en gang, er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen for at få et tilbud.

Vi vil gerne hjælpe med eller udlån af materialer til famile eller firma events. Bolde kan købes i klubben.

Priser:

Medlem med gæst(er).

50 kr./time pr. bane - dog max. 5 gange pr. sæson eller bliv medlem.

Gæster i klubben:

Det koster 150,-/time, at leje en bane.

Leje en bane max 5. gange på sæson eller bliv medlem.

« forrige: Leje af klubhus næste:Find vej »