Du er her: Lej en tennisbane

Sæson 2018

Formandensberetning 2018
Referat generalforsamling 2018
Budget 2018
Regnskab 2017

Brugernavn   Kodeord
 Husk mig på denne computer

Glemt dit kodeord?

Leje af tennisbane.

Hundested Tennisklub råder over 6 velplejede tennisbaner og et dejligt klubhus, der ligger i et roligt område med smukke omgivelser og Ullerup Skov lige ved siden af anlægget.

Ønsker man at leje en af disse baner, udfylder man en konvolut i tennisklubben, hvor man skriver navn, dato, tidsrum og vedlægger penge for det antal timer man har lejet banen og lægger konvolutten i postkassen.

Husk også at skrive i klubben's bookingskalender, som ligger i klubhuset.

For det meste er der altid ledige baner til leje, men der kan dog være stævner/turneringer, hvor man ikke kan leje en bane. Men check i aktivitetskalenderen.

Hvis der skal bruges mange baner på en gang, er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen for at få et tilbud.

Priser for 2018:

Medlem med gæst(er).

50 kr./time pr. bane - dog max. 5 gange pr. sæson. Derefter 150 kr./time pr. bane.

Øvrige gæster:

150 kr./time pr. bane.

« forrige: Leje af klubhus næste:Find vej »