Du er her: Lej en tennisbane

Info fra bestyrelsen - juni 2020

Leje af tennisbane.

Hundested Tennisklub råder over 6 velplejede tennisbaner og et dejligt klubhus, der ligger i et roligt område med smukke omgivelser og Ullerup Skov lige ved siden af anlægget. Klubbens adresse er Vindås 1, 3390 Hundested

Det koster 150,-/ time at leje en bane. Leje en bane max 5. gange på sæson eller bliv medlem.

Det koster 50,- pr. Gæst at spille med klubmedlemmer. Tilladt max 5 gange pr. Sæson.

Ønsker du at leje en bane, udfylder du en konvolut i tennisklubben, hvor du skriver navn, dato, tidsrum og vedlægger penge for det antal timer du har lejet banen. Du lægger konvolutten i postkassen.

Baneleje kan også betales med mobilepay eller overføre via din bankapp til klubbens Danske Bank konto

Reg.nr. 1551 konto.nr. 3573 039602.

Se mobil nummer på opslaget i klubben.

Husk også at skrive i klubben's bookingskalender, som ligger i klubhuset.

For det meste er der altid ledige baner til leje, men der kan dog være stævner/turneringer, hvor man ikke kan leje en bane. Men check i aktivitetskalenderen.

Hvis der skal bruges flere baner på en gang, er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen for at få et tilbud.

Vi vil gerne hjælpe med eller udlån af materialer til famile eller firma events. Bolde kan købes i klubben.

Priser for 2020:

Medlem med gæst(er).

50 kr./time pr. bane - dog max. 5 gange pr. sæson eller bliv medlem.

Gæster i klubben:

Det koster 150,-/time, at leje en bane.

Leje en bane max 5. gange på sæson eller bliv medlem.

« forrige: Leje af klubhus næste:Find vej »